Sauerland in de zomer

In de zomer is Sauerland een fijne bestemming voor een vakantie met kinderen. Gezien de afstand is de reistijd relatief kort. Bovendien is er voor kinderen veel te beleven in Sauerland. Op de grote stuwmeren kun je zwemmen, zeilenensurfen.
Het heuvelachtige gebied leent zich voor urenlangewandelingen. Er zijn verschillende kastelen, waarvan sommige zijn opengesteld voor publiek. Heb je zin in een dagje plezier met het hele gezin, dan kun je terecht in het pretpark Fort Fun bij Bestwig-Wasserfall of het Wild- und Freizeitpark bij Willingen.

Zomer activiteiten in sauerland

Panorama Erlebnis Brücke

Geniet op een sportieve manier op 20 meter hoogte van het adembenemende uitzicht op het Bikepark Winterberg, de bobsleebaan, het skigebied Kappe, de zomerrodelbaan in Winterberg de St. George skischans en nog veel meer. Op het natuurbelevenispad leert u het bos en zijn bewoners kennen en kunt u de wereld zoals een vogel bekijken.

Kletterwald Winterberg

Klimmen en balanceren tussen hemel en aarde op een spannend evenwichtparcours op één tot elf meter hoogte. Spanning en plezier voor zowel kinderen als volwassenen.

Bobsleebaan

Trakteer uzelf op de uitzonderlijke kick en ga met een ervaren bob piloot met een snelheid van 130 kilometer per uur 1.600 meter naar beneden. Ervaar de sensatie van 60 seconden lang in een originele bobslee.

Zomerrodelbahn

De spanning stijgt wanneer u met razende snelheid 700 meter de berg af roetst. U bepaalt zelf op een eenvoudige manier de snelheid. Hendel naar voren is remmen en hendel terug is gasgeven. Een lift brengt u in de slee terug op de heuvel. In de winter afhankelijk van het weer is de rodelbahn geopend.

Bikepark Winterberg

Het grootste en meest veelzijdige bikepark voor de mountainbikers in Duitsland met negen kilometer aan professioneel aangelegde hellingen. Voor uw plezier of onder begeleiding uw rijtechniek te verbeteren. Stoeltjeslift of T bar brengt u naar boven. Geen mogelijkheid om je eigen fiets mee te nemen? Fietsen en beschermende kleding zijn ook te huur.

nieuw

volgt

Golfbanen in de omgeving

In de golfwereld van het Sauerland zijn er veel golfbanen waar u een heerlijke partij golf kunt spelen.

Het typerende heuvellandschap maakt het golfspel nog aantrekkelijker en spannender.

Geniet van alle rust en natuur tijdens uw favoriete sport.

Golfclub Winterberg

Naast het Landal-parkligt de 9-holes golfbaan van Golfclub Winterberg. De fairways zijn omringd door veel bomen en bos; een ideale locatie voor een partij golf!Bij de golfbaan is ook een driving range aanwezig.

Golfclub Schmallenberg

 Golfen in het land van de 1000 heuvels; bij Golfclub Schmallenberg vindt u dan de perfecte 18 holes par 72 golfbaan. U kunt direct de baan op of maak gebruik van de 6 holeskorte baan of de vele oefenfaciliteiten.

Ook kunt u les krijgen van één van de instructeurs van de Golf Acadamy.

Nieuwe reacties

11.04 | 10:48

Neem even contact op gr kees

11.04 | 10:45

Deze week is nog vrij neem even contact met mij op via mail of telefoon

26.03 | 06:03

Goedemorgen Is het 4 persoons appartement nog beschikbaar voo...

08.09 | 15:54

Ga dit beslist opslaan, om in de toekomst eens naar toe te gaan🌝